Mötet med Moster Anna! :D



Hejsan på er mina sötnosar! :)

Jag vet att det är en bedrövlig uppdatering nu, men det är för att jag inte mår bra av förskylning! MEN, tänkte ändå berätta för er om mötet med min Moster Anna i fredags!

Dagen började med att jag vaknade ganska tidigt och mådde pyton! Jag mådde jätte dåligt på grund av förskylningen. Jag var liggandes i soffan typ hela dagen, med nattlinne på. Det var jätte jobbigt! Men jag ringde mamma i alla fall och frågade henne om hon kunde ta med värktabletter till mig, eftersom INGET skulle hindra mig från att träffa henne, men mamma frågade ändå om jag var säker på att jag skulle med, ?  - JA JAG SKA MED! Timmarna gick men tillslut var det dags att fixa i ordning mig lite grann och mamma kom vid 19.00. Och då åkte vi med en gång till resturangen för att möta henne. Det var en regnig kväll och vi fick vänta i några minuter utanför på henne, mitt hjärta bultade snabbare och snabbare, jag var gott nervös! Men så säger mamma, "undra om det är hon som kommer där borta", sant och riktigt det var hon! Hon kom, gav mamma en kram sedan fick jag en, och Mattias med! :)

Vi går in på Resturangen! :)

Sätter oss vid bordet och beställer maten. Vi pratade om ALLT det fanns nästan ingenting vi inte pratade om,! Mamma och Moster hade ju mest att prata om , men det var lixom okej att sitta och bara lysna! Men efter ett tag kom jag igång + Mattias och snackade oabrutet hur mycket som helst. Om mitt handikapp, skola, barndom och vilken kurs jag ska gå med mera. Det var så himla kul. Riktigt kul! Saknar henne nu! :o Längtar efter att träffa henne igen! :D

I alla fall stänger resturangen och vi går till krogen en stund och sätter oss och pratar ännu mera! Men med tiden stängde dom också och då var klockan 01.00 på natten och det var dags att säga hejdå :( men vi stog och pratade en bra stund men också kramades hur mycket som helst. Sedan viskade hon till mig att hon skulle adda mig på Facebook, och sant och riktigt, hade jag en vänförfrågan av henne dagen efter! Så nu har jag min MOSTER på Facebook! ;) :D



Jag idag!,
Känner mig ganska sleten! önska jag bara kunde bli frisk, POOFF! * men det är nog önsketänkande! Tur det inte varar för alltid!

Hörs lite senare, med Dag - 05 En plats du varit på! ;)

Kommentarer
Postat av: sanna

kul det låter! varför har du aldrig träffat henne förrän nu? (:

2011-08-21 @ 18:44:46
URL: http://ssannasstil.blogg.se/
Postat av: sanna

sv: Jaha, vilken lycka att få ses igen!



Var det en rolig upplevelse? :)

2011-08-21 @ 19:02:57
URL: http://ssannasstil.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

okej najs :D kram

2011-08-21 @ 19:22:51
URL: http://perssoneemma.blogg.se/
Postat av: Ebba

Sv- Tack så jätte mycket! :)

Allt bra med dig?

Kram

2011-08-21 @ 19:48:06
URL: http://ebbakvarme.blogg.se/
Postat av: Amanda Jonsson

vad gullig. :)

2011-08-21 @ 20:38:39
URL: http://ajonssons.blogg.se/
Postat av: sanna

sv; förstår det! :D

2011-08-21 @ 21:14:21
URL: http://ssannasstil.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

händer idag då?:d

2011-08-22 @ 10:33:19
URL: http://perssoneemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0